Monday, November 3, 2008

Väliaikapäivittelyä

Suhde Rositaan, polkupyörääni, syvenee entisestään. Se on suurinpiirtein ainoa asia mihin luotan täällä, kun muut asiat ja esineet enimmäkseen ei toimi, toimii huonosti, tai hajoilee. Se on viiden kilometrin matkoilla myös dalla dallaa nopeampi ja satulasta käsin on kiva katsella maisemia. Harmittaa jo nyt, kun pitää luopua siitä reilun kuukauden päästä. Eräs tyyppi lupasi maksaa fillarista lakin verran, eli 100,000 shillinkiä, kun lähden pois. Ostin pelin hintaan 130,000, eli hirveästi ei takkiin tule kolmen kuukauden pyöräilystä. Mutta ikävä tulee. Suomessa ei taida olla varaa ihan yhtä hyvään pyörään.

Opetukset on sujuneet mukiinmenevästi. Käytännön asiat aiheuttaa hankaluuksia. Radiojuttujen työstäminen on aika riippuvaista sähköstä ja tietokoneista ja ne ei aina toimi ihan parhaalla tavalla. Ja ryhmä on iso editointiopetukseen. Mutta tehdään mitä ehditään. Varmaan jaetaan porukka ryhmiin tulevaisuudessa ja edetään niiden kanssa vuorotellen.

Muutaman tunnin päästä lähtö Kabween, Zambiaan Juhon tuttuja moikkaamaan. Toivottavasti ne tietää, että me ollaan tulossa. Ihan kiva päästä pois Iringasta vaihteeksi.

No comments: