Saturday, September 13, 2008

Sausage party!

Jiihaa! Eilen oli erityisen vaarallinen poikaporukka Iringan yossa. Ma, Juho ja Ross lahdettiin Andrewin kanssa hieman katsastamaan paikallista yoelamaa, mika tapahtui seuraavan kaavan mukaan: Ensin Shooterssiin muutamalle bisselle ja sit yokerhoon. Markulle tiedoksi, etta Ruaha Internationalia ei enaa oo, vaan se on vaihtanut mestaa ja on nyt Twisters. Paikka on ihan meidan kamppien vieressa jopa. Aika paljon valkoisia molemmissa. Arsyttaa ne kyl, ma kun oon jo niin "down with the people" ja kuitenkin viettanyt taalla jo reilun viikon, naas. Vitsi vitsi.

Oli ihan hauskaa ja nyt siis semi-kanuuna paalla. Andrew naytti meille tanssilattialla kaikki paikalliset muuvssit, eli liikkeet. Naihin kuului muun muassa perseen pompauttelu, munien kolauttelu ja monia muita. Juho heitti valiin aina valilla sen lanseeraamaa raputanssia, ”crab-dance”. Se menee niin, etta tanssahdellaan pienilla ja nopeilla pompahteluilla sivuttaissuunassa, samalla kun kasilla tehdaan saksimaisia eleita. Nauratti niin saatanasti. Muuten oli myos hauska vaan katsella paikallisia tanssipareja, joiden tanssi naytti enemmankin koyrimiselta vaatteet paalla.

Ai niin. Ostettiin Rossin kanssa pyorat ja me ollaan nyt Bike Gang. Ross on Stryker, Juho on Turbo ja ma oon Max Power. Bike gang go! Juholla ei tosin oo tsygee viela, mut Simonilla pitais kuulemma olla yksi ylimaarainen. Jos saadaan se kayttoon, niin mzuri sana! Mun ja Rossin fillarit on taysijousitettuja krossipyoria, jotka on aika loistavia kuoppaisilla hiekkateilla ja poluilla.

Pyorien hommaaminen oli pienta veivaamista, mzunguja kun ollaan. Tavattiin kadulla turistikamaa myyva Steven (tai Stephen), joka auttoi meita pari tuntia loytamaan jarkevan hintaiset second hand-tsyget. Steven muuten tuntee Markun myos. Tuntuu etta kaikki tuntee sen taalla. ”Skinny pig from Finland”, niinku Andrew sano. Steven sai kuulemma hintaa alennettua pyorista. Vastapalvelukseksi ostettiin silta turistikamaa, tottakai. Voi tietty olla kyyninen ja aatella, et silla oli joku diili kauppiaiden kanssa jne, jne, mut ei jaksa. Parempaa diilia ei ittekseen oltais saatu kuitenkaan. Oltiin kuitenkin yritetty jo sitakin. Pyorat rassattiin ajokuntoon ja ei nyt ihan taysin superkusetettu olo jaanyt. Saadaan myos myytya fillarit varmaan aika helposti kun lahdetaan kotiin.

Aateltiin nyt sit kuvata video-traileri meidan pyorajengista. Suuria suunnitelmia...

3 comments:

Markku Liukkonen said...

lol

Mikko ja Tuomas said...

Hmmm, kai noudatit kaavaa ja nukahdit sinne yökerhoon? Viimeistään kahdelta?

Eeti said...

Hehee, en nukahtanu. Siel oli kai liian kylma.